tirsdag 17. august 2010

Fjellgeitene lanserer egen kolleksjon i splitter ny nettbutikk

Mange har ønsket seg bedre fjellgeit-profilering når de deltar i løp eller er ute på treningsturer. Nå nærmer vi oss dessuten årets store geiteutfart til Stoltzen og da er det ekstra kjekt å kunne lansere verdens første Fjellgeit-kolleksjon, i god tid før det hele braker løs 25. sept.

Bestselgeren blir utvilsomt GoatFit t-skjorten i pustende materiale, med Fjellgeit-symbolet diskret plassert i front. T-skjorten kan bestilles i flere farger og størrelser og kommer i egen dame- og herremodell. Du bør også vurdere Stoltze-tangaen - med dette superlette plagget vil du garantert hente noen ekstra sekunder i konkurransen.

Nettbutikken er tilgjengelig på ved å klikke på "GoatShop" oppe til høyre i menyen, eller ved å klikke:

Besøk nettbutikken

Nettbutikken er et samarbeid med spreadshirt.no. Hvis du har spørsmål eller kommentarer til butikken / produktene, er det bare å legge inn en kommentar under Geitesnakk. Dette er et non-profit konsept for Fjellgeitene, og for hver solgte t-skjorte går 16 kr inn på Fjellgeitenes aktivitetskonto (som vil gå til leie av Varegghytten osv). Fjellgeitene takker Ørjan Ingvaldsen for tilrettelegging og tilpasning av motiv og produkt!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...