tirsdag 29. mars 2011

To nye bestetider og et trekkdyr som kollapset.

Fjellgeitenes pre-season stoltzelaug har levert mange gode løp i Stoltzen de siste ukene, og ettermiddagens løp i kleiven var intet unntak: Marius J. og Dag klatret opp på 12.18 og 12.24, og begge kan notere nye bestetider i Geiteloggen. Gratulererer!

Lars ledet an i trioen helt til siste del av Melkesyren, men i iveren etter å se det magiske 11-tallet, ble han liggende litt for lenge på høy puls og stivnet som troll i sollys rett før den siste flaten. Tiden på 12.56 er uansett et positivt vårtegn og det noble arbeidet som trekkdyr, kom garantert opponentene til gode i dag.


Venstre: Kleiven viste seg fra sin beste side i ettermiddag. Høyre: Arkivfoto av perserne.

5 kommentarer:

  1. Grattis med imponerende rekorder!
    Lars, kanskje du burde forsøke deg på rekordtid etter mørkets frembrudd? Trollwise altså.

    SvarSlett
  2. Ja, kanskje jeg produserer mindre syre om natten? Lurer på om ikke Dag allerede har bestilt inn en ny bok med tittelen "Maximizing uphill running speed after sundown" til sitt velfylte bibliotek. Der finner vi nok svar på det spørsmålet.

    SvarSlett
  3. Gratulerer med gode tider. Dette er lovende og snart tror jeg der er klart for nytt bilde av en glad person som holder på termosen på toppen.

    SvarSlett
  4. Ja, nå henger fjorårstiden din på 12.02 i et syltynt geitehår, men det kan jo like godt hende at det er du som smiler med hånden på termosen. -Spesielt nå som du har trent intervaller i Sagbakken med motbakkeadelen i Varegg.

    SvarSlett
  5. Utrolig gode tider! Gleder meg til å begynne å gå jeg også!=D

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...