tirsdag 13. september 2011

Så går vi opp - så går vi ned - så går vi opp igjen!

Konkurransen "Bergens sprekeste bedrift" er inne i sin 3. uke and the heat is on! Storm Geo og Slettebakken meinghets eldresenter er i en liga for seg selv- de har allerede passert 200% (av det samlede kravet). Men, vi har evaluert vår tiltaksplan og justert noen av målene, og går på med dødsforakt. Vi er på 17. plass med førstelaget (av ca 165 lag) og som samlet bedrift er vi på 5. plass. Ikke verst for sosialarbeidere som mange forbinder med fotformsko og lilla skjerf!

Det har stort sett regnet disse ukene og i lunsjen har praten gått jevnt og trutt om regntøy, vasking av sko, innkjøp av flere treningsklær, samt høylydt drøfting av enkelte jobbgeiters bekymringsfulle fjellmaniske tendenser. I en slik konkurranse kommer også det for noen heller ukjente KONKURRANSEINSTINKTET tydelig frem. Mange lider nok av den feiloppfatningen at alle sosialarbeidere er opptatt av "deling av goder", at vi lever etter mottoet "veien er målet" og "det viktigte er å delta" osv. Tjaaa, det og - men; vi elsker premier, oppmerksomhet, mediedekning og å vinne!

I dag ble det annonsert at arrangøren skulle stå på stand på Løvstakken fra kl 17, med overraskelser. Selvfølgelig måtte vi legge dagens tur opp etter det. Noen av oss løp ut fra etaten med det samme stemplingsuret gikk. Målet: Å rekke to fjell på én tur. I lett regn (ja, for vi kunne se og høre hverandre), gikk turen fra Nordnæsdalen til Damsgårdsfjellet, videre derfra til Melkeplassen, hvor vi plukket med oss to jobbgeiter til, så opp Løvstakken. Vi hadde håpet på varm kakao og nystekte boller, men det som møter oss er mye vind, gavekort på hotellfrokost og konkurranse. To utsendte unggutter fra arrangøren tok vennlig i mot oss og heldigivis tok de i bilder. Vi sørget for å nevne (flere ganger) at dette var vårt andre fjell for dagen og satser på god mediedekning. De unge guttene satte stor pris på vårt løfte om å ta med kake og kakao til neste treff (ettersom arrangøren selv ikke har tenkt på dette).

På veien møtte vi flere andre lag i konkurransen og frykten for at de skulle snike seg forbi oss på resultattavlen førte til at de to siste jobbgeitene og ville gå Damsgårdsfjellet. Da fikk Anne Grete og Linda den gode idéen om å gå over Damsgårdsfjellet tilbake til Nordnæsdalen. 3 fjell på en dag - det må vel holde de andre bak oss? Full fart opp og over og tilbake ved bilene ca 3 timer etter start. En god dag i fjellet for Jobbgeitene!

Heia 5172 Up&Go Active!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...