fredag 15. juni 2012

Fløyenløpet 2012 - lang løype


Startfeltet i Fjellveien.  Foto. Kondis

Vårfornemmelsen, Fjellveien. Torsdag 14. juni kl 19.00. Fløyenløpet 2012 - lang løype ble iverksatt. 51 sørvendte missiler skjøt fart gjennom det raske partiet bort til Hesten. Syv av stridshodene med typebetegnelsen Fjellgeit, som de siste to ukene har blitt fintunet for denne type oppdrag - med til dels overraskende gode testresultat.

Før vi kommer til bukkenes interne kappestrid kan det nevnes at Sturla Lie fra TIF Viking vant herreklassen på tiden 42.23 og Christina Hopland Ellefsen kvinneklassen på tiden 47.28. Det kan også nevnes at  de revansjelystne "The wild pack" fra Varegg Team Melkesyre kom faretruende nært i å lykkes, og Frode Sørhøy satte en støkk i bukkene med sitt monsterdrag gjennom Fjellveien. Ingen kan føle seg trygge opp Storehesten om to uker.

Arrangørens rapport, med bilder og resultatlister finner du her. Det ligger også et løpsreferat på kondis.no. Takk til Bjarne Ludvigsen for mange flotte bilder (se alle bildene her) og takk til Varegg for et utmerket arrangement!


Haagen, Pål og Maarten har knivet side om side helt fra Fløypilen. Det er først når Haagen rykker ved Tindevann det råsterke trekløveret slår sprekker.  Maarten må slippe. Det må også Pål like etterpå, men i den aller siste bakken mobiliserer han på nytt og reduserer til slutt Haagens ledelse til 2 fattige sekunder. Haagen i mål på 12. plass på tiden 46.34, vel fire minutter bak vinneren. Ble også raskeste bukk i 2011, med 48.38.
Pål henter viktige sekund på oppløpssiden. Her passerer han Pål Sulesund og han henter ytterligere seks sekund på den sterke Vareggløperen de siste meterne inn mot kanonstillingene. I mål på 46.36. Løp på 53,45 i fjor, så ingen tvil om at antilopen er i støtet denne sesongen.
Maarten løp godt og beholdt det gode humøret helt inn. Tiden ble 46.51, som holdt til en fin 15. plass.
Gode sykkelbein gir god fart i bakkene og Lars hadde ingen problemer med å henge på opp Tippetue. Men tetbukkenes taktomslag over Fløysletten ble for tøft og det oppsto en luke som ikke lot seg tette. I mål på 48.02, med Idar og Ørjan like i hælene.  I fjor løp gubben inn på 51.20, så dette er en fin forbedring.
Fin i stilen. Idar debuterer med en god tid, 48.10 og 18. plass i herreklassen.

Ørjan kan være glad han nådde starten i dag. Den lokale elitefotballspilleren har knapt luftet løpeskoene siden han dro i land 4. plassen i Fjellgeitløpet før jul - foran nesen på Varegg-superløperen Trygve Andresen som nå ble nr 2 i Fløyenløpet. Etter en travel treningsuke, er 48.33 en imponerende tid for debutbukken.   


Rune har trent godt siste tid og er i ferd med å bygge opp godformen til Storehesten og Skåla. I mål på 50.58, en god forbedring fra 2011, der tiden ble 53.20.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...