fredag 17. juni 2011

Fløyenløpet 2011

Fire glade motbakkegeiter møtte på en fotograf fra Kondis på vei ned fra Blåmanen etter Fløyenløpet, torsdag kveld. Haagen er i god løpeform for tiden og kom i mål på imponerende 48.38. Kondis.no har flere bilder og komplett resultatliste.  

Pål, Lars, Haagen og Rune. Foto: Kondis.no



2 kommentarer:

  1. Fantastisk innsats alle sammen. Spesielt gratulerer til Haagen. Kjempe imponert. En snitt km/tid på 5,24 står det respekt av. Syntes også alle dere andre løp svært bra (Lars: 5,42 (veldig bra det også), Rune: 5,56, og Pål: 5.58).
    I løp finnes det alltid en gruppe som oss vanlige mosjonister ikke har en sjanse til å slå. Derfor er jeg litt kreativ når jeg evaluerer et løp. Jeg ”drar ut” denne gruppen for å få en mer realistisk vurdering av egen innsats og hvordan jeg står i forhold til andre.
    Erfaringsmessig vil rundt 26 % av de startende tilhøre en slik kategori, og med 33 løpere skulle ca 8 av disse falle inn i denne gruppen. I tillegg kommer jo også 1-2 deltagere som egentlig ikke er så veldig uslåelig, men som kun har hatt ”dagen” og gjennomført et svært godt løp. Så, med denne evalueringen lagt til grunn vil jeg gratulere med en fin 6. plass, 9.plass, samt 13 og 14 plass av 23 startende. For meg er det viktig å vri ting til det positive 

    Lykke til med neste løp!

    SvarSlett
  2. Takk for det Rolf.
    Jeg er veldig fornøyd selv om jeg ikke klarte å disponere løpet skikkelig. Fikk store problem opp siste bakken.

    Men dette er et artig løp på Fjellgeitenes hjemmebane.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...