mandag 20. juni 2011

Sukker og syre

Etter å ha slitt meg opp Blåmanen med 3,64 kg på ryggen, blir det nok en sann fryd å springe florlett opp Storehesten med unevnlige 2,5 kg på ryggen kommende lørdag. Det var i alle fall det som var ideen, da jeg pakket med meg tre kilo sukker og la ut på dagens treningsøkt. Turen opp tok 45 minutter og ble unnagjort som tre sone 4-intervaller med to minutters hvile mellom dragene. God økt - terningkast 6.

Jeg lurte på å gjemme unna sukkeret der oppe, slik at jeg kunne ta meg noen munnfuller hver gang jeg skal løpe over Vidden, men i stedet ble sukkert med på løpeturen hjemover. Det ble også den dyvåte t-skjorten som jeg vrengte av meg på Blåmanen og festet i en stropp på utsiden av sekken. Osprey-sekkene er svært gode, men fuktsperre har de åpenbart ikke, for da jeg åpnet sekken hjemme fløt det svett sukker ut på kjøkkenbenken. Høyst udelikat - terningkast 1.

1 kommentar:

  1. Ser vi har vært på samme fjell med samme utsikt i går. Tåken lå tett når jeg var der og det er mulig vi var der samtidig. Synes jeg hørte litt lett eselpust bak den ene varden.
    Løp forøvrig en "ny" løype opp fra Skomakerdiket som har skyhøy Skålafaktor,både når det gjelder stigning og underlag.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...