tirsdag 14. juni 2011

Sommer, sol, sjø, champagne og litt trening

Jentetur til Radøy. Sekker fulle av mat, drikke og snop. En helg med avslapping og oppdatering på venners forhold, barn, hus, jobb, fritid osv, osv. Alle er vi i den alderen der begrepet jentetur kanskje har visse modifikasjoner? Som en av mine gutter så kjekt sa; "mamma, det er jo ikke jentetur, dere er jo damer!?" Noe annet som ofte kommer med alderen er jo tanken på at vi begynner å bli gamle, at kroppen forfaller og at alt siger nedover. Som en følge av dette har noen av oss begynt å pakke med treningsklær på jenteturene. Til glede og stolthet for noen og til ren irritasjon og latterlighet for andre. Etter å ha inntatt store mengder engelske godter og en smule rødt og hvitt fredag kveld, var vi  faktisk alle klare for litt bevegelse lørdag. Solen tittet frem og vi la i vei fra Skageneset til Manger og tilbake igjen. Gjennom skog, mark og steppelandskap. Vi konstanterte relativt raskt at ingen av oss var særlig oppdaterte på planter og dyreavføring, men så har vi jo tonnevis av andre viktige ting å snakke om:-)


Jorunn og jeg brukte turen som oppvarming. Vi ville nemlig løpe runden, bare for å forsikre oss om at det fortsatt er deler av kroppen som holder stand. En flott løpetur med påfølgende sjøbad, som ble toppet med jordbær og avkjølt champagne på bryggekanten. Er vi damer på jentetur, så er vi på jentetur!

Skageneset på Radøy er et friluftsområde som kommunen eier, men som Bergen og omland friluftsråd drifter. Det er flott turterreng for voksne og barn og det er mulig å leie det gamle gårdshuset der. I underkant av 1 times gange i lett terreng fra Manger, så finner man en flott brygge, små viker og fine badeplasser. Man kan også komme dit med båt. En fin dagstur/helgetur som passer for alle. Se mer på bof.no

1 kommentar:

  1. Hørtes ut som en fantastisk jentetur( he,he dametur) på et fantastisk flott sted, i vakker natur! Tenker dere koste dere alle sammen :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...