mandag 5. oktober 2009

Golden Goat, Stoltzen 05.10.09. Referat

To geiter møttes i Fjellveien i dag for å gjøre en av sesongens siste forsøk på å komme opp på under 13.30. Selv om målet var likt var oppladningen til de ganske så ulik:

Geit 1. Vanlig dag på jobb etterfulgt av Stoltzen tur sammen med juniorene på respektable 16,29. Middag: en banan og en snickers.

Geit 2: Høstferie i Austevoll. Morgentur til Kongsen, 184 moh. Middag: Soppsuppe med etterfølgende middagslur på fergen til Krokeide. Oppladningene gav muligens geit 2 et lite favoritt stempel.

Det viste seg også raskt etter starten. Geit 2 trakk fra oppover trappene og passerte redningsbåren på ca 06,26. Ikke rekord raskt men med en følelse av at det var fremdeles litt krefter igjen. Opp Melkesyren ble lysten til å stoppe overvunnet og tretrappene ble forsert delvis løpende og delvis med doble skritt. En titt på klokken viser at sesongmålet er innen rekkevidde og ”spurten” starter. Målplassering på 13,30 og målet så godt som nådd.

Geit 1 kommer opp halvannet minutt etter og bekrefter med dette at oppladningen er om ikke halve jobben, så i hvertfall ikke uten betydning.

Turen hjem gikk over Fløyen i lett jogg.

2 kommentarer:

  1. Pål: Grattis med oppnådd mål for sesongen - en sterk prestasjon! Hill hill :)

    Lars: Tipper du har en gull-løp i kroppen, men du får jo aldri restituert skrotten slik som du holder på der borte i kleiven! Kanskje vi må legge deg i reimer noen dager i forveien slik at du omsider kan få det overstått..?

    SvarSlett
  2. Pål: Ja, gratulerer nok en gang. Godt gjort! ...og takk for Snickersen!

    Marius: hehe, reimer kan være en god løsning, men jeg har dessverre ikke tid til å ligge i ro før litt ut i desember. Nå gjelder det å bygge opp en ny toppform, slik at det blir full uttelling i Fjellgeit-lekene -spesielt nå som du har fått tak i øst-tysk helsekost.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...