mandag 8. november 2010

Nervepirrende disputas på Mulebanen i kveld

Foto: NTB
Nyhetsbyrået NTB melder nå i kveld at fjellgeiten Pål T. har fått godkjent "Minimerket 2", en del av NFF sitt nasjonale merkeprogram. Disputasen fant sted på Mulebanen og fjellgeitkollega Ståle B. var oppnevnt som veileder og sensor av Norges Fotballforbund.

Utøveren skal ha slitt litt i de mest tekniske partiene, med innslag av både overstegs- og Cruijff-vendinger, og sensor, som var den gamle skolen, tillot ikke et eneste avvik fra forbundets sensor-rettledning. Først etter fjellgeitens tredje nervepirrende forsøk i den tøffe løypen, kunne sensor vende tommelen rett vei.

Det ble utvist til dels sterke følelser de påfølgende minuttene, men merkebukken fikk etterhvert samlet seg såpass at fotografen kunne gå fra stedet med forrettet sak. Dog er det verdt å merke seg at alle Varegg-guttene på 9 år også fikk godkjent "Minimerket 2", som har vanskelighetsgrad 6-14 år...men fjellgeitene er uansett stumme av beundring og sender uforbeholdne gratulasjoner til sin teknikksterke, men ikke utpreget sportslig antrukne, geitekollega.

4 kommentarer:

  1. Nå ble jeg fryktelig misunnelig, Pål. Men jeg er heldigvis voksen nok til å gratulere, og ønske deg lykke til med prøvespill for Brann (regner med de har tatt kontakt).

    SvarSlett
  2. Takker for gratulasjonene!
    Føler nå at jeg også er verdig til å bli kalt for pent brukt idrettstalent.

    SvarSlett
  3. Gratulerer Pål, jeg er imponert:)

    SvarSlett
  4. Kanskje merkeprøven bør bli ein del av Fjellgeitlekene? Merkerunden var forøvrig finfin Pål :-)Grattis.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...