søndag 22. mai 2011

Fra langtur til bakkeintervall

Torsdag 19. mai skulle 4.25-puljen på treningstur til Kvamskogen. Et ufyselig vær og en kaptein som på mystisk vis forsvant i rundkjøringen på Trengereid, førte til at 15-16 frostige ryttere gjorde helomvending på Gullfjellet. Men det var ikke akkurat snakk om en fullstendig kapitulasjon -vi er jo seriøse syklister, og tok oss derfor tid til to ekstra drag opp godbakken. For spesielt interesserte kan det nevnes at vi holdt en snittfart på ca 14 km/t og vi burde altså klare oss bra i denne bakken under Bergen - Voss, 4. juni. Intervallene gjorde oss akkurat varme nok til å unngå alvorlige frost-amputasjoner på returen tilbake til Øyrane torg.


Den erfarne Bristow-teknikeren hadde full full kontroll da han måtte skifte slange like før Risnes, men takket selvsagt ikke nei til litt bistand fra hjelpsomme Astrik- og Arna-ryttere i pissregnet. Samtidig søkte noen ly i en garasje og foretok dagens første klesskift - etter 15 minutter på sykkelen. Sørgelige greier.

Marius J. og Maarten og Hans Martin viste friske takter på dagens 3. intervall og hadde mye saft i lårene mot toppen av bakken.

Maarten, Marius J., Hans Martin og Lars

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...