tirsdag 28. februar 2012

Fløyenkarusellen 2012. Løp nr 3

15.02.2012. Tekst fra varegg.no: 
"Nydelig vær og lyst helt frem mot Pumaens startsignal. Klassen med spreke jenter vokser jevnt. Idag var det imponerende 30 løpere til toppen av Fløyen. 

Mange hadde fryktet at det skulle bli glatt, men den største utfordringen oppover mot Fløyen var løst underlag. Mange blide løpere returnerte til Badstuen med nye bestenoteringer. Helge Simmenes svarte godt for seg før start. Ved målgang viste det seg at han lurte de raskeste Vareggløperne akkurat som på den første etappen. Blant jentene er Maria Bua Brubæk fortsatt den raskeste, men Hanne Liland lurer på andreplassen. Puma Bjertnæs hadde denne gangen selskap av selveste Svein Jansen i starten. Svein finsikter kandidater til en vårutgave av Jansens Jaktstart. Resultater fra etappe tre finner du her. Bjarne Ludvigsen har selvsagt et knippe blinkskudd fra målgangen på Fløyen".

Dagens vinnere, Maria og Helge, på vei ned fra Fløyen. Sammen med  Marius og Morten.

Haagen, Pål, Rune, Lars og Maarten, med den uvanlige kombinasjonen; brodder og shorts.
Pål (til venstre) fortsetter fremgangen og leverer sitt beste løp så langt i karusellen.14,05 står det på kvitteringen fra Marius og Johs i sekreteriatet. Tørker han vekk en gledeståre?



0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...