lørdag 24. mars 2012

Sterk innsats i Maratonkarusellen

24. mars: Kanonvær og bar asfalt lokket rekordmange løpere til årets tredje løp i Maratonkarusellen. Tre ivrige fjellgeiter hadde tatt turen til Fana for å delta på halvmaraton-distansen. Cathrine og Lars gikk for nye bestetider, med skjema på 4.30 på kilometeren til vending og deretter samme tempo så lenge beina holdt. Løpet startet veldig bra, og ved vending lå duoen 16 sekunder foran skjema, antakelig takket være Adele, som kværnet taktfast på minst 10000 desibel gjennom Cathrine sine hodetelefoner. iPoden gikk ikke tom for batteri, og da var det bare å holde koken tilbake til Fana stadion. Det ble målgang etter 1 time og 36 min, som er hele 7-8 minutter forbedring av tidligere bestetider for begge to.

Cathrine ble belønnet med seier i K-35-39 og 4. plass i kvinneklassen, med hele 59 deltakere. Flere bilder og resultatliste på Kondis.no

Maarten leverte varene nok en gang og kom inn på 1.29.14, noen få sekunder foran pers. Hadde den treningsglade hollenderen tatt det litt rolig dagene før løpet hadde han sikkert løpt på under timen.