onsdag 7. mars 2012

Vinterkarusellen Fana, 5. mars

Mandagens utgave av BFG-Fanas Vinterkarusell samlet hele 598 løpere til start på Fana Stadion. Tørr asfalt, god temperatur og lite vind skapte god stemning og bortimot optimale løpeforhold, i alle fall til primo mars på Vestlandet å være. Og to forventningsfulle spirrevipper hadde fått med seg hver sin pappa som fartsholder på den dryge 5 kilometeren. 

Pål, Kristian Fredrik og Tobias i sekreteriatet før start.
Fotballgutter kan også løpe fort og Tobias (snart 11 år)  kom i mål på fine 26min og 32sek på sitt første løp i Vinterkarusellen. Kristian Fredrik håpte at skulderskaden fra akebakken ikke skulle være til hinder under løpet, men gikk ikke helt klar og måtte ta det rolig etter vending. Men karusell-veteranen har allerede flere gode løp bak seg og kan glede seg til nye muligheter i det siste løpet, 26. mars.   

I målområdet snublet vi over Idar, en av de hardkokte fjellgeitene fra ryggsekk-divisjonen, som alltid løper rundt med Skåla-sekk på ryggen. Denne kvelden løp sogningen 10-kilometeren på sterke 44.12, med hele 3 kilo på ryggen.  Gratulerer! 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...