torsdag 21. januar 2010

Fjellgeitlekene | 2010

Fjellgeitlekene 2010 arrangeres lørdag 26. juni fra kl 13 og det er en glede å kunne ønske gamle og nye deltakere hjertelig velkommen til ny kappestrid på Skansemyren. Årets utgave skal bli minst like bra som fjorårets, og vi er godt fornøyd med å kunne fortsette det gode samarbeidet med Johs Gjesdal i Varegg og banemannskapet på Skansemyren, som også denne gang vil stille med utstyr og nymerket anlegg.

I tillegg til fjorårets disipliner (60m løp, lengdehopp, kulestøt, 800m løp, 400m sykkel) skal vi ha også ha med en ny aktivitet, som skal velges gjennom en egen avstemning senere i vår (Du kan legge inn en kandidat til denne avstemningen når du melder deg på lekene).

Når øvelsene er vel gjennomført legger vi gris på grillen, og så blir det vel også anledning til en skål eller to utover kvelden. Sett av denne dagen i kalenderen, og meld deg på i god tid. Listen over påmeldte, og annen relevant informasjon, blir oppdatert i en egen seksjon i høyre spalte på bloggen frem mot oppstart. Til stor glede for travle og aktive geiter er vi tidlig ute med dato og påmelding:

Påmelding 

...og mens vi venter på sommeren kan det jo passe med et lite tilbakeblikk på fjorårets debut-leker: Fjellgeitlekene 2009.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...