lørdag 19. juni 2010

Exploration goat - On the Common

Jentetur til London. Vanligvis forbinder vi dette med pub, shopping og champagne. Denne gangen, merket av at fjellgeitlekene snart gaar av stabelen, ble ogsaa joggeskoene tatt med. Jeg sendte ut foresporsel til mine reisekamerater i forkant, undertegnet med min nye tittel Formann i JDEFDS (Ja det er fett du ser). Jorunn, formann i klubben NTASD (Nei Til Alt Som Disser) var overlykkelig over endelig aa ha faatt en medjogger.

Etter en sen aften med et rikelig inntak av vin og champagne, vaakner vi tidligere enn forventet. Kroppene vaare sitrer av glede og forventning og klokken halv syv er vi klare - tror vi. Jorunn har 3 topper, tre par sokker, joggesko og sports BH, men ingen bukse. Resten av huset sover og gode raad er dyre. Da drar jeg plutselig opp fra kofferten - Voila! En feiende flott strompebukse med blondekant nederst. O store Lykke!

Vi spretter avgaarde. Nedover Stanway Gardens, inn i Birch Grove og videre ned til den flotte parken Ealing Common Park, Londons svar paa Central Park. Vi moter til sammen 6 andre joggere og noen ekorn og vi noterer oss glad at vi definitivt ser best ut av alle. Blondekanten gjor underverker!

Etter 40 minutter rusler vi inn porten hos Ann Iren, der de andre saa vidt begynner aa vaakne til liv. Naa er det frokost, champagne og shopping paa programmet.

Bilde kommer senere.......

1 kommentar:

  1. Hehe..utrolig bra! Sprekt og på samme tid herlig dekadent :-D

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...