søndag 24. oktober 2010

Maratonkarusellen 2010. Løp nr 4.

Årets 4. løp i Maratonkarusellen gikk av stabelen på lørdag. Og det var ikke bare Marius E. som fikk smake på vinteren denne helgen -store deler av traseen var dekket av såpeglatt is, som medførte redusert fart og litt knall og fall for noen av deltakerne. Bortsett fra et par ukvemsord på glatten, var det fremfor alt særdeles god stemning denne flotte løpsdagen. Under følger et lite knippe bilder av de løpsglade geitene. Kondis.no har også en fyldig reportasje, med flere bilder og komplett resultatliste.

Fana Stadion. 23.10.2010. Kl 12.00. Fellesstart med 230 deltakere i startfeltet. 71 på hel maraton og en hel skokk på halv, inkl. syv spreke fjellgeiter.  Bildet er fra Kondis.no.
    
Cathrine holdt fint driv på de isfrie partiene, men savnet et godt grep på det glatte underlaget. Tiden 1.51.00 var 7 minutter bak løpet i april, men uansett godt nok for en 3. plass i klassen K20-34. Bildet er fra kondis.no.

Lars, Rune og Pål få minutter etter målgang. Debutanten Rune kom først i mål av geitene, og med solide 1.37.14 er det også rett til topps på Fjellgeitens halvmaraton-ranking. Gratulerer! Pål hadde også gode sko og gode bein for anledningen og druste inn til ny pers på 1.37.30. Imponerende. Lars var plaget med glatte sko og hadde et fall på det isete underlaget etter vel 5.5 km. Ingen ny bestetid denne gang, men dagens tid på 1.44.45 ville trolig vært et par minutter raskere med bedre veigrep.
Kari i mål etter et velgjort debutløp på tiden 2.24.10.

Det er tydelig at det smaker godt å komme i mål - humøret er på topp hos den spreke debutanten.
  

Debutanten Guro over målstreken på 2.27.26. Hun løp for det meste sammen med storesøster Kari, men et sviende gnagsår på foten førte til noen få minutters forsinkelse etter et kort plasterstopp hos løypemannskapet.
 
Guro nøt stor respekt hos den yngre garde -og den unge forsamlingen får noen velvalgte ord med seg fra den durkdrevne speakeren. 



Dagens utøverbilde: Rune, Pål, Cathrine, Ståle B, Lars, Guro og Kari.
Ståle B gjennomførte sitt 3. løp på distansen i år, og til tross for minimalt med løpetrening siste tid, klarte den seige, høyreiste vossingen å sikre godkjent målgang på 2.00.32.
   
Utøvere og unge støttespillere: Rune, Pål, Ingrid, Cathrine, Ståle B, Lars, Guro, Kari
Kristian Fredrik, Marie, Christian, Martin, Teodor, Bastian og Tobias.


Morten W., Bente E. og Wenche T. takkes for uovertruffen ledelse av Fjellgeitenes unge støtteapparat.
 
Neste lørdag blir det fjellgeiter å se i det årlige Trappeløpet på Garnes, lørdag 6. november stiller det geiter til start på Varegg-løpet Blåmanen Opp og 4. desember runder vi av langdistanseløpingen med årets siste løp i Maratonkarusellen. Kanskje vi får se enda flere geiter på startstreken?


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med sterke prestasjoner! Bare det å gjenomføre en halvmaraton imponerer meg stort, og når flere presterer å perse på vinterføre, ja da slår geite-hjertet mitt noen ekstra slag.

    Håper jeg er voksen nok til å delta neste gang i desember. Familiepresset er enormt, og knapt til å holde ut lenger.

    SvarSlett
  2. Hehe! Eg liker bildet der ungene står på en fin rekke og ser på meg når jeg har kommet i mål! Ser nesten ut som jeg er en viktig person!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...