mandag 1. november 2010

Trappeløpet 2010

I fjorårets Trappeløp deltok 30 løpere, og i år kunne arrangøren Fri idrettslag notere en ørliten økning til 33 deltakere på startstreken, inklusive Haagen og Lars fra Fjellgeitene.no. BT Sprek hadde en sak om løpet kvelden i forveien, men den kom nok i seneste laget til å mobilisere de helt store massene med trappeløpere, en regntung lørdag ettermiddag på Garnes.

Løperne ble klokket ut med et minutts mellomrom i den 150 meter lange løypen, fordelt på 272 trappetrinn og 55 høydemeter.



Det er nok ikke mange lesere som vil mistenke disse to bukkene for å gå for halv maskin oppover. Den siste trappen var så vond at tilskuerne som hadde samlet seg ved målgang, antakelig kunne høre lyden av den gyselige melkesyren som boblet over i lårmusklene -omtrent som lyden fra gjærlåsen på en nysatt vinballong. Bildene er hentet fra il-fri sine nettsider.


Haagen har nok ikke vært helt i vater etter stoltzeløpet 25. september, da han ble forbigått av Lars et stykke før 2. mellomtid, men i dag var det sprekingen fra Munkebotn sin tur til å kle på seg det bredeste gliset. Tid Haagen: 1.10.6. Tid Lars: 1.10.7. Henholdsvis 10. og 11.plass av de 33 fremmøte. Haagen tok 4. plass i M30-34 og Lars fikk 3. plass i M35-39.  Foto: Hilde, ÅCK.

De spreke syklistene Hilde og Linn Christin fra Åsane Cykle Klubb utgjorde en nokså eksklusiv andel løpere i klassen K35-39 og tidene 1.49.1 og 1.47.9 holdt til 2. og 3. plass i klassen. Like etter at arrangøren hadde kastet sin glans over alle klassevinnerne, var de to hyggelige damene tilbake på sykkelsetet.


Lars hadde retur til Bergen via Arna stasjon. Toget brukte ikke mer enn åtte minutter inn til sentrum og kostet akkurat like mye som den påfølgende softisen på Bon Appetit. Det får sies å være godkjent distriktspolitikk.

Her kan du lese arrangørens rapport fra løpet, med komplett resultatliste og bilder av alle løperne. Det blir definitivt oppmøte neste år også, og da blir også fjellgeit og spurtkanon Kenneth Aa. med, såfremt entusiasmen hans var mer enn et tilfelle av klassisk tåkeprat, en sen lørdagskveld.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...