søndag 21. november 2010

3. løp til Blåmanen

47 løpere deltok på Vareggs 3. løp til Blåmanen og Fjellgeitene stilte med fire løpsglade motbakkeprofiler. Løypen skulle etter planen sno seg opp Fløysvingene, deretter gjennom deler av lysløypen, før siste oppstigning gjennom Blåmansveien til varden på Blåmanen. Isete underlag skapte imidlertid noe hodebry for arrangøren, men en sløyfe rundt Skomakerdiket ble en ypperlig erstatning for den glatte barken i lysløypen, og isfrie Rundemansveien overtok den ærefulle sisteetappen fra vinterdekte Blåmansveien. GPS-målingene viste en lengde på 6,34 km med knalltøff stigning, nesten helt uten "hvilepartier", som utløste minst like mye melkesyre, blodsmak, fortvilelse og gråtkvalt løpsglede som den to km lengre andre-etappen opp til Blåmanen.

Det ligger reportasje fra løpet på kondis.no og Varegg har lagt ut flere bilderike reportasjer på løpets samleside. Blinkskuddene i dette innlegget er hentet derfra.

Lars var raskeste geit opp Fløysvingene og forsøkte tappert å holde Ørjan i sjakk. Men i velkjent stil, hadde det løpssterke ungdyret krefter nok til å rykke fra i det flate partiet rundt Skomakerdiket (like etter bildet ble tatt), og sikret seg en luke som ikke lot seg tette. Ørjan kom inn på 37.14, med Lars på trygg avstand inn på 37.51. Dette er gode tider i selskap med byens motbakkeentusiaster. Cathrine har alltid et godt øye til Fløysvingene og leverte nok et solid løp, med målgang på 40.14. Roy Arthur er i god sving med vintertreningen, og med endagsgamle stoltzebein, er 44.12 godt levert av triathlet-bukken. Komplett resultatliste finner du her.



Neste løp er allerede førstkommende mandag. Da blir det flere geiter å se i BFG Fana sin populære vinterkarusell. Lørdag 4. desember er vi med på siste løp i Maratonkarusellen og deretter gjenstår to lokale Vareggløp; Andersens Adventsløp 18. desember (6 km) og Jansens Jaktstart (10 km) på selveste nyttårsaften. Her er det mye å ta tak i, Fjellgeiter!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...