onsdag 25. januar 2012

Fløyenkarusellen 2012. Løp nr 1.

Tekst fra varegg.no: Snøbyger og kraftg vind fra sør gav en uvanlig frisk start på Fløyenkarusellen. Fremmøtet var prima og humøret enda bedre. Stian Hovind-Angermund og Lars Haaheim sparket godt ifra oppover fra Fjellveien til Fløyen. Stian noterte seg for 12.07, fem sekunder bedre enn Lars. Finregningen i Badstuen etter løpet viste imidlertid at Helge Simmenes, kjent for sine sterke løp til Blåmanen, hadde greid 12.01. Han kan derfor smykke seg med tittelen "første vinner av Fløyenkarusellen". Blant jentene var Maria Brubæk Bua raskest selv om det gikk tyngre enn på testløpet. Kari Sygnestveit og Ann Hege Straume, begge fra HSI, kom som nummer to og tre.

Maria Brubæk Bua i sluttspurten
Helge Simmenes i en av de bratteste hengene.

Løypemannskap i hardt vær: Maarten Boting, Pål Thomassen, Stian Hovind-Angermund og Lars Engeli (fotograf) fikk seg en ekstra tur gjennom løypen før løpet startet.
Johs Gjesdal var fornøyd med arrangør-oppkomlingenes innsats. Og kanskje aller mest litt lettet over at det ikke ble servert whisky til deltakerne etter løpet (som under Fjellgeitløpet rett før jul). Marius Engeli var med som læregutt i sekreteriatet, og kunne stolt føye til grunnfag i Emit på CV'en da han var ferdig med dagens arbeid.

Flere bilder fra 1. løp. Cathrine og Morten var godt plassert i løypen.
Bilder av friskusene i 1. løp. Bjarne fanget mye god stemning i målomådet.