søndag 22. november 2009

3,5 timers turopplevelse - av fineste kvalitet

Lørdag 21. november hadde vi en fin tur opp Stoltzen, videre mot Åsebu og deretter ned Tippetue. Med stort og smått brukte vi 3,5 timer på turen. Såpass må en legge i det, om det skal bli gjort skikkelig, og med skikkelig, tenker jeg ikke på pulssoner, melkesyre, bestetider og knallhard tevling, men snarere den gode turopplevelsen - med opplagte barn som ikke sutrer, gode kakaopauser, skillingsboller, kjeks og saft, utforsking av nye skogsstier, velting av råtne trær, fartsleker, spontane kappløp, kongen på haugen, tissepauser, vennskap, mildt turvær og flott natur, som er tilgjengelig noen få minutters gange fra dørstokken hjemme. Takk for en finfin tur, folkens! (de som var med på turen er nevnt under bilderullen).

3 kommentarer:

  1. Takk for fin tur, dette var kvalitetstid av ypperste slag. Kan absolutt gjøres igjen senere, kanskje da med avstikker til Fløyvarden.

    SvarSlett
  2. Enig. Fløyvarden må vi innom ved neste anledning. Det kan jo være du trenger en pause fra fliselim og fugemasse om ikke så altfor lenge :-)

    SvarSlett
  3. Neste gang vil jeg og være med!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...