fredag 20. august 2010

Intervaller på Skansemyren

Jeg burde vel egentlig vært hjemme og jobbet på loftet, men da ble det nevnt noe om en mulig intervalltrening på Skansemyren, ble de karslige marimekko-inspirerte arbeidshanskene og lutkosten galant lagt til side til fordel for en effektiv og knallhard treningsøkt -lute kan man vel alltids gjøre når det regner.

Under ser vi Pål, Cathrine, Linda, Lars og Ørjan rett før oppvarming. Opplegget var greit nok: Oppvarming i ca 12-15 minutter. Deretter løpe 4 minutter (ca 800-1100 meter) på terskelpuls, etterfulgt av aktiv hvile (jogg/gange) i 2-3 minutter. Dette gjentok vi 4 ganger før vi avsluttet med joggefart et par-tre runder rundt banen. Morten var ferdig med intervallene sine noen timer i forveien og fikk gleden av å nyte blodslitet fra orkesterplass. Det samme kunne Ståle B. som kveilet seg i gresset mens han ventet på å komme i gang med dagens rugby-trening.

Konklusjon: Intervalltrening er som en fødsel (jada, jeg vet det er forskjell); Det er heseblesende tungt og utmattende når det står på, og man har vel helst lyst å bare gå hjem igjen. Men når det hele er over er det bare lykke, og etter noen få dager er alt det vonde glemt og man begynner man å snakke om at det hadde vært kjekt å gjøre det en gang til om ikke så altfor lenge.
Kanskje vi bør legge inn en fast intervalltrening på Skansemyren fremover og torsdag kan være en bra ukedag. Det er jo også mulig å variere opplegget litt, ved f.eks. å ta noen av øktene opp første del av Kammen. Pål foreslo dessuten spensthopp i tribunetrappene - sikkert god stoltzetrening! Her kan i alle fall alle geiter delta -uansett form. Foreslår å starte oppvarmingen fra Mulebanen neste torsdag kl 18, like etter Vareggtreningen. Vel møtt!

2 kommentarer:

  1. Digger Marimekko hanskene dine Lars;)

    SvarSlett
  2. Ja, de er veldig flotte, du. Tror du dette kan bli en ny trend for mannlige malere og tømrere her i byen?

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...